16.09.2018 - Campioni de meserie! Old Boys Piatra Neamț și-a păstrat titlul!

Ediția a doua a Campionatului Național de Old-Boys, competiție organizată de Federația de Minifotbal din România la Piatra Neamț, s-a încheiat cu victoria celor de la Old Boys Piatra Neamț. Aceeași echipă câștigase și ediția inaugurală dedicată jucătorilor trecuți de 38 de ani, anul trecut la Iași.

Timp de 3 zile, capitala minifotbalului românesc s-a mutat la Piatra Neamț. De vineri până duminică, pe Baza Sportivă Adridan și Baza Sportivă Offside, au avut loc jocurile celei de-a doua ediții a Campionatului Național de Old Boys. La competiția dedicată jucătorilor trecuți de 38 de ani au participat 12 echipe, împărțite, în urma tragerii la sorți, în 3 grupe a câte 4 echipe. Deținătoarea trofeului, din ediția inaugurală, desfășurată în luna octombrie a anului trecut la Iași, era echipa Old Boys Piatra Neamț.

Cele mai bune 8 echipe au făcut pasul spre faza sferturilor de finală, acolo unde s-au înregistrat următoarele rezultate:

Sferturi de finală

Old Team Florești – Golden Boys Roman 5-1

Liriada Râșnov Brașov – Deepserv Câmpineanca Vrancea 2-0

Auto Driver Iași – Alaska Deva 4-0

Old Boys Piatra Neamț – Inter Play Bacău 0-0 (2-0) după 7 metri

Astfel, cele mai bune 4 echipe au mers în ultima zi de competiție, duminică. Dimineața s-au jucat semifinalele iar rezultatele au fost următoarele:

Semifinale

Old Team Florești – Liriada Râșnov Brașov 3-1

Old Boys Piatra Neamț – Auto Driver Iași 1-0

Medaliile de bronz au revenit echipei Auto Driver Iași.

Finala mică

Auto Driver Iași – Liriada Râșnov Brașov 6-3

Marele trofeu a rămas la Piatra Neamț după ce echipa locală, Old Boys, a surclasat în finală pe Old Team Florești cu scorul de 3-0.

FINALA

Old Boys Piatra Neamț – Old Team Florești 3-0

Goluri: Doroftei (2) și Cozma

Piatra Neamț: Sergiu Dumea – Vasile Popovici, Dragoș Morțun, Lucian Cozma, Bogdan Găucan, Constantin Hamdarlic, Cătălin Doroftei, Cătălin Nechita, Marian Pătruică și Daniel Stan.  Delegat: Marian Pătruică

Florești: Marcel Lupșa – Sergiu Ghiorma, Marius Marian, Cristian Pojar, Dan Grosu, Dan Iurișniți și Iulian Bonda.  Delegat: Alexandru Bothaz

Arbitri: Nicolae Florin Chiș-Ciure (Zalău) și Corneliu Groza (Iași)

Listă premii

Locul I - Old Boys Piatra Neamț

Locul II - Old Team Florești Cluj

Locul III - Auto Driver Iași

Locul IV - Liriada Râșnov Brașov

Cel mai bun jucător - Dan Iurișniți (Old Team Florești Cluj)

Cel mai bun portar - Sergiu Dumea (Old Boys Piatra Neamț)

Pentru Federația de Minifotbal din România, Campionatul Național de Old Boys a încheiat o vară plină de competiții. În lunile iunie și iulie au avut loc, pe rând: cele 4 Campionate Regionale (Bistrița, Ploiești, Arad și Craiova), Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor din România (Oradea), Cupa României (Sibiu) și Campionatul Național (Alba Iulia).

În luna august, echipa națională a României a participat la Campionatul European din Ucraina (Kiev), acolo unde a obținut un rezultat foarte bun, locul 2 și medaliile de argint ale competiției.

4328

SUSTINEM

viitorul

Parteneri

  • arena
  • arena
  • arena
  • arena
  • arena
  • arena
  • arena
  • arena