20.05.2018 - Tragerea la sorți a grupelor pentru Campionatele Regionale - 28 mai

 

thumbnail

 

 

Campionatele Regionale se apropie cu repeziciune. Acestea vor avea loc în perioada 8-10 iunie în patru locații din țară, aferente zonelor respective: Campionatul Regional Nord-Vest la Arad, Campionatul Regional Sud-Vest la Craiova, Campionatul Regional Nord-Est la Bistrița și Campionatul Regional Sud-Est la Ploiești. În total, 72 de echipe vor lua parte la aceste turnee extrem de puternice iar 20 dintre ele vor face pasul spre Campionatul Național de la Alba Iulia (6-8 iulie).

Federația de Minifotbal din România anunță oficial faptul că tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor la aceste Campionate Regionale va avea loc luni, 28.05.2018, de la ora 19:00, la Bistrița, Hotel Metropolis. Tragerea la sorți va putea fi urmărită LIVE pe Facebook, pe pagina oficială a Federației de Minifotbal din România, precum și pe canalul de Youtube al Federației. Alegerea locației Alba Iulia pentru Campionatul Național din acest an nu este una întâmplătoare. Suntem în anul centenarului Marii Unirii (1918-2018), iar Federația de Minifotbal din România a decis să folosească următorul mesaj pentru Campionatul Național din acest an: „Unirea minifotbalului românesc, în Cetatea Alba Carolina”. Sperăm ca evenimentul din acest an să-l depășească din punct de vedere al amplorii pe cel de anul trecut de la Bacău, un eveniment de mari proporții, apreciat de toată lumea minifotbalului românesc și care a cuprins, pe lângă evenimentul sportiv în sine și un mega-concert al formației Direcția 5 în centrul orașului Bacău.

În cadrul tragerii la sorți din data de 28 mai de la Bistrița, se vor stabili și urnele Campionatului Național de la Alba-Iulia, pe sistemul folosit și anul trecut, atunci când tragerea la sorți a grupelor a avut loc la Alba Iulia și Campionatul Național la Bacău. În total, 72 de echipe vor participa la cele 4 Campionate Regionale din țară, un număr în creștere față de cel de anul trecut, atunci când au participat 69 de echipe.

Hai să facem minifotbalul mare! Sportul care ne unește!


Biroul de presă al Federației de Minifotbal din România

 

afis general regioanle 2018 2

SUSTINEM

viitorul

Parteneri

  • arena
  • arena
  • arena
  • arena
  • arena
  • arena
  • arena
  • arena