18.09.2017 - Arbitrajul buzoian la cel mai inalt nivel

Inca o data s-a demonstrat ca Divizia de Buzau (una dintre cele mai vechi competitii de minifotbal organizate in Romania - din 2006) an de an produce valori la cel mai inalt nivel.Dupa ce echipe participante in aceasta competitie au obtinute rezultate remarcabile la nivel national(Consiliul Judetean Buzau - campioana nationala,castigatoare de Cupa Romaniei (de 3x) si Supercupa Romaniei(de 2x), dupa ce au fost selectionati jucatori la echipa nationala a Romaniei pt Campionate Europene si Mondiale (Romeo Stan, Ionescu Cezar, Iacob Alin, Milan Marius, Leu Stefan, Bobe Gabriel, Chirica Ionut, Pusca Costin, Lungu Alin, Balan Alin) dupa ce am fost reprezentati la nivelul staff-ului tehnic si medical la nivel de echipa reprezentativa (Rosu Gheorghe-maseur, Lupu Cristian-antrenor) iata ca avenit si randul arbitrajului sa reprezinte cu cinste aceasta competitie.Astfel:

-la Turneul final al Cupei României, găzduit în acest an de Cluj, Cristi Fliter şi Cătălin Vulpe au fost delegaţi la mai multe partide din faza grupelor şi una din sferturi.

 

15622570 1350571498309171 1381433684090042395 n

 

- la Turneul final al Campionatului National de la Bacau, Ionescu Cezar si Fliter Cristi au arbitrat împreună o semifinală şi cele două finale, Cezar Ionescu finala mare şi Cristi Fliter pe cea mică.

 

arb1

 

 

- Liga Campionilor, cea mai importantă competiţie intercluburi la nivel mondial de minifotbal, a fost organizată de Federaţia Europeană de Minifotbal în Slovenia, localitatea Terme Catez, între 7 şi 10 septembrie.

La ediţia 2017 au participat 76 de echipe,din 24 de ţări de pe bătrânul continent.

Pentru minifotbalul buzoian şi nu numai, important este faptul că din lotul de 22 de arbitri, patru din România, doi sunt buzoieni. Este vorba despre cuplul Cezar Ionescu – Cristi Fliter. Delegarea acestora la această competiţie a venit ca urmare a evoluţiilor foarte bune la Turneul Final al Campionatului Naţional de la Bacău.

Revenind la turneul din Slovenia să precizăm că duetul Cezar Ionescu – Cristi Fliter a condus nici mai mult, nici mai puţin de… 18 partide. O performanţă cât se poate de notabilă pentru arbitrajul buzoian şi de ce nu, românesc.

 

21743251 1372798436152249 477949916846202852 n

 

- Pentru Campionatul Mondial de Minifotbal din Tunisia , Cezar Ionescu este unul dintre cei sase arbitrii europeni alesi sa oficieze la aceasta competitie

 

Arbitrii EMF

 

" In numele Asociatiei Judetene de Minifotbal Buzau doresc sa-i felicit pe cei trei arbitrii pentru prestatiile remarcabile avute de-a lungul acestui an si sa le multumesc pentru sprijinul acordat pentru dezvoltarea si promovarea minifotbalului buzoian atat la nivel judetean,national cat si international." a declarat Cristi Lupu, organizatorul Diviziei de Buzau.

SUSTINEM

viitorul

Parteneri

  • arena
  • arena
  • arena
  • arena
  • arena
  • arena
  • arena
  • arena