17.09.2018 - Decizii Comitet Executiv FMR

 

 

 

Decizie 137/ 14.09.2018

 

 

Jucatorii care activeaza la echipele satelit ale unor cluburi de fotbal din Liga 1, Liga 2 si Liga 3 (aici, in limita celor 3 locuri prevazute in regulamentele privind dreptul de joc) NU au drept de joc la echipele de minifotbal. Fac exceptie de la aceasta regula acei jucatori care au aplicata pe carnetul de legitimare, viza anuala de la AJF. Un jucator de la o echipa satelit care initial are viza anuala de la AJF, isi pierde dreptul de joc din momentul in care pe legitimatia sa este aplicata viza FRF.

 

 

Decizie 136/ 14.09.2018

 

 

Dreptul de joc al jucatorilor legitimati la Fotbal - Liga 3 si futsal - Liga 1

 

Comitetul Executiv a abrogat decizia 106/21.08.2017 si a hotarat urmatoarele:

 

1. In sezonul 2018-2019, din lotul unei echipe de minifotbal pot face parte maxim trei jucatori care sunt legitimati si evolueaza in sezonul actual la fotbal - Liga 3 si futsal - Liga 1 (cu viza anuala 2018, respectiv 2019).

 

2. Dintre acestia, maxim doi pot proveni de la echipe de futsal - Liga 1.

 

3. Conform dreptului de joc stabilitt de EMF, un jucator care a evouat in ultimele 365 de zile cu CONTRACT la un club din Liga 1 - futsal (indiferent de valoarea lui), NU are drept de joc in competitiile internationale de minifotbal. In consecinta, un jucator de minifotbal, care a evoluat in Liga 1 - futsal, avand un contract inregistrat in acest sens la FRF, NU va putea evolua pentru echipa nationala a Romaniei de minifotbal si in competitiile internationale din 2018 si 2019 (organizate de EMF si WMF)

 

 

 

 

Decizia 134/ 16.08.2018 

 

 

 

CEx aproba spre completare si arhivare a documentului “Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal”. Acest document obliga organizatorii locali sa informeze jucatorii participanti in competitiile locale asupra colectarii si introducerii datelor cu caracter personal pe pagina electronica al organizatorului local sau pe pagina electronica al FMR. Totodata pentru acordarea dreptului de joc al jucatorului in competitia locala, jucatorul se obligat sa completeze si sa semneze documentul de informare. Jucatorii participant, la cererea organizatorilor locali sau FMR vor completa si alte documente necesare inscrieii si participarii in competitie.

 

In caz contrar organizatorul nu va acorda drept de joc si nici nu va elibera legitimatia unica jucatorului in cauza. Prelucrarea datelor cu caracter personal intra intra in sarcina si atributia organizatorului local.

 

 

Decizia 133/ 16.08.2018 

 

 

Din sezonul 2018-2019, odata cu introducerea sistemului de licentiere, campionatele care au un numar mai mic de 12 echipe, nu vor putea inscrie echipe la campionatele regionale. In acest caz, doua campionate aflate in aceeasi regiune, care doresc sa inscrie echipe la campionatul regional, se pot asocia in vedera organizarii unui turneu de calificare. In urma turneului de calificare, in baza clasamentului rezultat, se pot califica 1 sau 2 echipe la campionatul regional. Daca numarul total al echipelor din cele doua campionate este intre 12 si 15, atunci se va califica o singura echipa, iar daca sunt minim 16 echipe, se vor califica primele doua. Sistemul de organizare al turneului si regulile de defasurare se vor decide impreuna cu Directia regionala.

 

 

Decizia 132/ 16.08.2018 

 

 

1. Folosirea unui jucator care a obtinut legitimarea prin inselaciune, utilizand date de identificare eronate (nume, prenume, cnp, fotografie legitimatie/site, etc) va duce la sanctionarea celor vinovati. Se vor lua masuri atat impotriva celor care au facut cu efectuat legitimarea folosind cu buna stiinta date eronate, cat si impotriva echipei care a fost partasa la incalcarea regulamentuli privind dreptul de joc.

 

2. Daca aceasta incalcare a regulamentului s-a descoperit in timpul desfasurarii competitiei, echipa va pierde toate meciurile in care jucatorul respectiv a fost folosit, (este inscris pe raportul de joc) va fi penalizata conform regulamentelor in vigoare si va fi exclusa din competitie.

 

3. Daca aceste incalcari privind obtinerea frauduloasa a dreptului de joc se constata dupa terminarea competitiei, Comisia de Disciplina a FMR va anula rezultatele sportive obtinute de echipa la toate competitiile organizate sub egida FMR la care a participat in anul in curs (incepand cu jocul in care jucatorul a fost trecut pe raportul de arbitraj).  Punctele acumulate in clasamentul national de catre Campionatul local pentru competitia / competitiile respective se anuleaza.

 

 

Decizia 131 din 16.08.2018 

 

 

Sanctionarea Organizatorilor locali si a mebrilor FMR in cazul incalcari deciziilor CEX si a regulamentelor FMR, cu privier la dreptul de joc al jucatorilor de minifotbal.

 

 

O data cu completarea lotului echipei pe site-ul oficial al FMR, precum si prin avizarea de catre Comisia de organizare locala al Tabelului nominal cu jucatorii, care participa la competitiile nationale, Organizatorii locali vor certifica prin semnatura si stampila, faptul ca nu au incalcat prevederile, deciziile si regulamentele emise de FMR. Daca ulterior se constata incalcarea lor de catre organizatorul local se va aplica organizatorului local o penalitatea financiara de 2.000 ron si interzicerea campionatului local de a participa cu echipele din competitia locala pe o perioada de un an de zile la competitia nationala la care s-a constatat abaterea disciplinara.

 

 

Decizie 130/ 16.08.2018

 

 

CEx a aprobat ca incepand cu sezonul 2018-2019, cotizatia anuala pentru membrii afiliati si monotorizati la FMR va fi de minim 500 lei. In continuare Decizia 89 din 24.10.2016 ramane valabila.

 

 

 

16.09.2018 - Campioni de meserie! Old Boys Piatra Neamț și-a păstrat titlul!

Ediția a doua a Campionatului Național de Old-Boys, competiție organizată de Federația de Minifotbal din România la Piatra Neamț, s-a încheiat cu victoria celor de la Old Boys Piatra Neamț. Aceeași echipă câștigase și ediția inaugurală dedicată jucătorilor trecuți de 38 de ani, anul trecut la Iași.

Timp de 3 zile, capitala minifotbalului românesc s-a mutat la Piatra Neamț. De vineri până duminică, pe Baza Sportivă Adridan și Baza Sportivă Offside, au avut loc jocurile celei de-a doua ediții a Campionatului Național de Old Boys. La competiția dedicată jucătorilor trecuți de 38 de ani au participat 12 echipe, împărțite, în urma tragerii la sorți, în 3 grupe a câte 4 echipe. Deținătoarea trofeului, din ediția inaugurală, desfășurată în luna octombrie a anului trecut la Iași, era echipa Old Boys Piatra Neamț.

Cele mai bune 8 echipe au făcut pasul spre faza sferturilor de finală, acolo unde s-au înregistrat următoarele rezultate:

Sferturi de finală

Old Team Florești – Golden Boys Roman 5-1

Liriada Râșnov Brașov – Deepserv Câmpineanca Vrancea 2-0

Auto Driver Iași – Alaska Deva 4-0

Old Boys Piatra Neamț – Inter Play Bacău 0-0 (2-0) după 7 metri

Astfel, cele mai bune 4 echipe au mers în ultima zi de competiție, duminică. Dimineața s-au jucat semifinalele iar rezultatele au fost următoarele:

Semifinale

Old Team Florești – Liriada Râșnov Brașov 3-1

Old Boys Piatra Neamț – Auto Driver Iași 1-0

Medaliile de bronz au revenit echipei Auto Driver Iași.

Finala mică

Auto Driver Iași – Liriada Râșnov Brașov 6-3

Marele trofeu a rămas la Piatra Neamț după ce echipa locală, Old Boys, a surclasat în finală pe Old Team Florești cu scorul de 3-0.

FINALA

Old Boys Piatra Neamț – Old Team Florești 3-0

Goluri: Doroftei (2) și Cozma

Piatra Neamț: Sergiu Dumea – Vasile Popovici, Dragoș Morțun, Lucian Cozma, Bogdan Găucan, Constantin Hamdarlic, Cătălin Doroftei, Cătălin Nechita, Marian Pătruică și Daniel Stan.  Delegat: Marian Pătruică

Florești: Marcel Lupșa – Sergiu Ghiorma, Marius Marian, Cristian Pojar, Dan Grosu, Dan Iurișniți și Iulian Bonda.  Delegat: Alexandru Bothaz

Arbitri: Nicolae Florin Chiș-Ciure (Zalău) și Corneliu Groza (Iași)

Listă premii

Locul I - Old Boys Piatra Neamț

Locul II - Old Team Florești Cluj

Locul III - Auto Driver Iași

Locul IV - Liriada Râșnov Brașov

Cel mai bun jucător - Dan Iurișniți (Old Team Florești Cluj)

Cel mai bun portar - Sergiu Dumea (Old Boys Piatra Neamț)

Pentru Federația de Minifotbal din România, Campionatul Național de Old Boys a încheiat o vară plină de competiții. În lunile iunie și iulie au avut loc, pe rând: cele 4 Campionate Regionale (Bistrița, Ploiești, Arad și Craiova), Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor din România (Oradea), Cupa României (Sibiu) și Campionatul Național (Alba Iulia).

În luna august, echipa națională a României a participat la Campionatul European din Ucraina (Kiev), acolo unde a obținut un rezultat foarte bun, locul 2 și medaliile de argint ale competiției.

4328

15.09.2018 - Romania calificata la Campionatul Mondial de minifotbal din Australia, 2019!

Prin rezultatul înregistrat în Ucraina, România și-a asigurat locul la Campionatul Mondial din 2019 din Australia și la Nessma Continental Cup, o competiție recent înființată, după modelul Cupei Confederațiilor de la fotbal. Prima ediție, la care vor participa din Europa numai primele 3 clasate, este programată pentru luna decembrie în Tunisia, acolo unde a avut loc și Campionatul Mondial din 2017.

 

 

 

Hai România, ne revedem la următoarea competiție majoră! 
 
39257784 2143860495658780 6607610213400838144 n20180816 1048221

 

 

14.09.2018 - Naţionala de minifotbal a României, vicecampioană europeană!

Reprezentativa noastră a pierdut finala Campionatului European din Ucraina în faţa campioanei mondiale – Cehia, dar rămâne cu satisfacţia de a cuceri medaliile de argint într-un sport de echipă, ceea ce a devenit un lucru rar acum pentru ţara noastră


Putem spune că România este una dintre specialistele din minifotbalul de pe bătrânul continent, mărturie stă cele şase titluri europene cucerite în primele şase ediţii consecutive ale Campionatului European.

Sigur, între timp, şi alte ţări au început să pună accentul pe acest sport frumos, iar acest lucru se vede şi în numărul din ce în ce mai mare de echipe afiliate în forul european. În aceste condiţii,  şi concurenţa şi valoarea au crescut.

După ce în 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 şi 2015 România devenea campioană europeană, a venit un recul, astfel că  – în anul 2016 – “tricolorii” au fost eliminaţi de Anglia încă din faza optimilor de finală, pentru ca anul trecut să se claseze pe locul 4.

Cu un antrenor nou – Marius Mitu, dar şi cu un lot competitiv, reprezentativa noastră a revenit în prim-plan la ediţia din acest an a Europenelor, programate în Ucraina.

Cu patru victorii clare în faza grupelor, România a fost singura echipă cu punctaj maxim după prima fază.

În fazele eliminatorii, elevii lui Marius Mitu au trecut de Muntenegru în sferturi (scor 2 – 0), dar şi de Kazahstan în semifinale (2 – 2; 3 – 1 d.l.d)!

În finala disputată sâmbătă seara la Kiev, faţă în faţă s-au aflat România şi Cehia, nimeni alta decât campioana mondiale şi – totodată – vicecampioana europeană la zi.

Deşi au terminat grupa pe locul secund, cehii au arătat de-a lungul Europenelor că au valoare şi experienţă, iar acest lucru s-a văzut şi în ultimul act al competiţiei.

Pe o ploaie torenţială – care a afectat jocul tacticizat al  “tricolorilor”, Cehia a zburdat şi a avea deja 2 – 0 pe tabela, după nici 10 minute de joc. Ai noştri au încercat să revină în joc, dar adversara a fost una robustă şi care nu a dat în niciun moment slăbiciune.

La pauză, s-a oprit şi ploaie, iar România a mai putut să-şi facă jocul. Au venit şi ocaziile de gol, unele chiar importante, dar golul a venit tot în poarta noastră. La 3 – 0, “tricolorii” au reuşit să înscrie golul de onoare, pentru ca cehii să închidă tabela.

S-a terminat 4 – 1 şi Cehia devine campioană europeană – în premieră – şi intră astfel pe o selectă listă de naţiuni care au reuşit să ridice deasupra capului cel mai preţios trofeu de pe bătrânul continent, alături de România, Kazahstan şi Rusia!

Felicitări depline merită, însă, şi reprezentativa noastră, care a cucerit medaliile de argint şi care a devenit vicecampioană europeană, arătând că minifotbalul din ţara noastră rămâne în prim-plan.

Din delegaţia română de la Kiev au facut parte si buzoienii Cristi Lupu (membru CEx),Gheorghe Rosu (maseur), Chirica Ionut (jucator) si Ionescu Cezar (arbitru).

Pentru tot ce au făcut la Campionatul European din Ucraina, jucătorii, staff-ul tehnic şi staff-ul administrativ merită încă o dată, FELICITĂRI!

Sponsori: Boromir, Fortuna Sports, Givova, AGI Construct şi Marstan Life Sport

 

C.Romania

42889878 2208795235831972 4361585417036759040 n

23.06.2018 - Amicii Buzau va participa la Cupa Romaniei ce se va desfasura in perioada 29.06 - 01.07.2018 la Sibiu

20180615 201156

Cea de-a opta ediţie a competiţiei KO se va desfăşura la Sibiu, între 29 iunie şi 1 iulie. Vor fi 160 de meciuri, pe 8 terenuri din oraşul de pe Cibin.Câștigătoarea Cupei României va primi din partea Federația de Minifotbal din România dreptul de a achiziționa Licența de participare la ediția a III-a a Ligii Campionilor la minifotbal, competiție ce va avea loc în perioada 5-9 septembrie, la Terme Catez, în SloveniaBuzaul va fi reprezentat anul acesta de echipa Amicii Buzau, care se afla la a doua participare la aceasta competitie.

"Am speranta ca minifotbalul buzoian a ajuns la o maturitate sportiva ce-i poate permite sa obtina rezultate deosebite la nivel national.Pentru multi dintre jucatori este poate ultima competitie majora la care participa" a declarat organizatorul Lupu Cristian

 

35925925 2046128578765306 4103015801563381760 n

 

32 de grupe a câte 3 echipe fiecare

 


Cele 96 de echipe vor fi împărțite în 32 de grupe. În această fază se va juca fiecare cu fiecare, urmând să se califice primele două clasate, în total 64 de echipe.Amicii Buzau a fost repartizata in grupa a 28-a alaturi de FC Reggio Brasov si FC Ialomita(Victory Cup).
 

 

160 de meciuri pe 8 terenuri

Meciurile din cadrul Cupei României la minifotbal 2018 se vor juca pe opt terenuri din Sibiu. Astfel, cele 96 de formații se vor duela pe patru terenuri de lângă Stadionul "Municipal", la Complexul Sportiv "Luceafărul”, la Baza Sportivă Patinoar din Parcul Sub Arini Sibiu, la Școala Generală nr. 19 Sibiu și la Moara Panalim - Baza Sportivă Panalim.
În cifre, Cupa României la Minifotbal 2018 înseamnă 1400 de jucători, 96 de echipe, 160 de meciuri pe  8 terenuri, timp de 3 zile.
 
Lotul echipei Amicii Buzau
 

Nr.

crt.

Numele si prenumele

Data nasterii

1

Anghelache Florin Ciprian

8 Septembrie 1986

2

Baba Ionut Daniel

13 August 1982

3

Badicu Gheorghe

7 Octombrie 1983

4

Bratu Alexandru Eugen

18 August 1986

5

Cazacu Mihaita Marius

1 Octombrie 1988

6

Cefalan Dragos Ionut

18 Martie 1983

7

Ivan Stelica

3 Ianuarie 1979

8

Manea Marian       -            LIGA 3

21 Decembrie 1992

9

Mazalu Loredan

11 Septembrie 1981

10

Mazalu Nicolae Valentin

28 Martie 1985

11

Mihaescu Gabriel

3 Iulie 1995

12

Mihalcea Adrian

29 Mai 1984

13

Nicolae Tiberiu

26 Iunie 1977

14

Paraschiv Marius

3 Iulie 1990

15

Pislaru Claudiu

16 Iulie 1994

16

Roman Razvan

14 August 1986

17

Sofronea Mircea Cristian

2 Iunie 1982

18

Stancu Marius Madalin

6 Octombrie 1986

 

23.06.2018 - Condor Fortuna Friends Buzau s-a calificat la Turneul Final al Campionatului National de la Alba Iulia

 20180610 095759

 

 

SPECIALISTII LOVITURILOR DE DEPARTAJARE

Locul 2 la CAMPIONATUL REGIONAL MINIFOTBAL REGIUNEA S – E

Cu o traditie de peste 11 ani in minifotbal, echipa CONDOR FORTUNA FRIENDS BUZAU a reusit editia aceasta sa rupa blestemul loviturilor de departajare si sa se califice la turneul final al Campionatului National de la ALBA IULIA.Cu un lot restrans numeric (jucatori accidentati, problem de serviciu sau plecati in Slovenia cu Selectionata AJF Buzau)buzoienii s-au mobilizat exemplar, jucand mai mult tactic si mizand mai mult pe cartea contraatacului.In cele din urma experienta acumulata de jucatorii buzoieni de-a lungul anilor s-a impus.

“Prestatia avuta la acest Turneu Regional imi da sperante ca aceasta echipa poate fi o candidata la titlul de campioana nationala.Avem o echipa experimentata si valoroasa.Sunt convins ca cei doi manageri ,Constantin "Mau" Daniel si Budescu Mihai, vor face impreuna cu baietii tot ceea ce le sta in putinta pt a atinge acest obiectiv” a declarat organizatorul Diviziei de Buzau, Lupu Cristian.

 GRUPA A:

CONDOR FORTUNA FRIENDS BUZAU – LUXURY TEAM BUCURESTI   1 – 1,  4 – 3 dld

A marcat STAN ROMEO

CONDOR FORTUNA FRIENDS BUZAU – TROCADERO CONSTANTA 4 – 4 ( au revenit de la 0 – 4 ), 3 – 2 dld

Au marcat: VISAN IONUT(3) si PUSCA COSTIN

CONDOR FORTUNA FRIENDS BUZAU – AS SAGEATA STEJARU TULCEA  5 – 1

 Au marcat: VASILE NICOLA(2),   VISAN IONUT, STAN ROMEO, TOADER COSTEL( a jucat in teren si GOICEA ANDREI in poarta)

CLASAMENT:

1. CONDOR FORTUNA FRIENDS BUZAU    7p.

2. LUXURY TEAM BUCURESTI                      7p.

3. AS SAGEATA STEJARU TULCEA                3p.

4. TROCADERO CONSTANTA                       1p.

SFERTURI DE FINALA:

CONDOR FORTUNA FRIENDS BUZAU – INTER PALAS CONSTANTA 0 – 0 , 3 – 2 dld

SEMIFINALE:

CONDOR FORTUNA FRIENDS BUZAU – TIV ALL STARS TARGOVISTE  1 – 1 , 5 – 4 dld

A marcat VASILE NICOLA

FINALA:

CONDOR FORTUNA FRIENDS BUZAU – TAZMANNSCHAFT BUCURESTI   1 – 6

A marcat:VISAN IONUT

 O finala fara istoric dominata de echipa bucuresteana,campioana nationala in 2017.Epuizati fizic si restransi numeric ca lot, buzoienii nu au putut face unei echipe bine organizate, care an de an se lupta pt titlul de campioana.

 20180610 160741

CAMPIONATUL NATIONAL DE LA ALBA IULIA   6 - 8 IULIE 2018

 

GRUPA A:

1.AUTODRIVER IASI

2.CONDOR FORTUNA FRIENDS BUZAU

3.FC HERMANNSTADT

4.CS LUCEAFARUL FLORESTI

5.SPORTING DEVA

" Din pacate sortii nu au fost prea buni cu noi, echipa noastra fiind repartizata in cea mai grea grupa de la Campionatul National.Este greu, dar nu imposibil.Am convingerea ca echipa CONDOR FORTUNA FRIENDS BUZAU va face un turneu bun, bazandu-ma in primul rand pe experienta lotului"a declarat organizatorul Diviziei de Buzau, Lupu Cristian.

 

Nr.

crt.

Numele si prenumele

Data nasterii

1

Chiorpec Leontin

31 Iulie 1986

2

Goicea Andrei

06 Noiembrie 1998

3

Visan Ionut Bogdan

11 August 1991

4

Hulubei Emilian

4 Octombrie 1978

5

Ion Marius Gabriel

19 Noiembrie 1990

6

Marcu Georgian       LIGA 3

27 Noiembrie 1988

7

Pusca Costin Cristian

24 Septembrie 1984

8

Pusca Madalin Marian       LIGA 3

24 Septembrie 1984

9

Vasile Nicola

15 Decembrie 1984

10

Scarlat Marian Bogdan

1 Mai 1988

11

Stan Romeo Constantin

21 Noiembrie 1976

12

Toader Costel          LIGA 3

29 Iulie 1986

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                     

 

  au lipsit: VLAICU CATALIN si BOBE GABRIEL accidentati, STANCU IONUT si BALAN BOGDAN - plecati in SLOVENIA cu selectionata AJF BUZAU, ALEXANDRU STEFAN si MEIROSU VALENTIN - serviciu

 

 fortuna4

 

 

 

 

20.05.2018 - Tragerea la sorți a grupelor pentru Campionatele Regionale - 28 mai

 

thumbnail

 

 

Campionatele Regionale se apropie cu repeziciune. Acestea vor avea loc în perioada 8-10 iunie în patru locații din țară, aferente zonelor respective: Campionatul Regional Nord-Vest la Arad, Campionatul Regional Sud-Vest la Craiova, Campionatul Regional Nord-Est la Bistrița și Campionatul Regional Sud-Est la Ploiești. În total, 72 de echipe vor lua parte la aceste turnee extrem de puternice iar 20 dintre ele vor face pasul spre Campionatul Național de la Alba Iulia (6-8 iulie).

Federația de Minifotbal din România anunță oficial faptul că tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor la aceste Campionate Regionale va avea loc luni, 28.05.2018, de la ora 19:00, la Bistrița, Hotel Metropolis. Tragerea la sorți va putea fi urmărită LIVE pe Facebook, pe pagina oficială a Federației de Minifotbal din România, precum și pe canalul de Youtube al Federației. Alegerea locației Alba Iulia pentru Campionatul Național din acest an nu este una întâmplătoare. Suntem în anul centenarului Marii Unirii (1918-2018), iar Federația de Minifotbal din România a decis să folosească următorul mesaj pentru Campionatul Național din acest an: „Unirea minifotbalului românesc, în Cetatea Alba Carolina”. Sperăm ca evenimentul din acest an să-l depășească din punct de vedere al amplorii pe cel de anul trecut de la Bacău, un eveniment de mari proporții, apreciat de toată lumea minifotbalului românesc și care a cuprins, pe lângă evenimentul sportiv în sine și un mega-concert al formației Direcția 5 în centrul orașului Bacău.

În cadrul tragerii la sorți din data de 28 mai de la Bistrița, se vor stabili și urnele Campionatului Național de la Alba-Iulia, pe sistemul folosit și anul trecut, atunci când tragerea la sorți a grupelor a avut loc la Alba Iulia și Campionatul Național la Bacău. În total, 72 de echipe vor participa la cele 4 Campionate Regionale din țară, un număr în creștere față de cel de anul trecut, atunci când au participat 69 de echipe.

Hai să facem minifotbalul mare! Sportul care ne unește!


Biroul de presă al Federației de Minifotbal din România

 

afis general regioanle 2018 2

20.05.2018 - Organizare și sistem de desfășurare, Campionat Regional Sud-Est, Ploiești

cover facebook Ploiesti 2018

 

Campionatul Regional Sud-Est 

 

 

16 echipe participante – 9 campionate – 9 judete: Buzau, Prahova, Bucuresti, Constanta, Tulcea, Dambovita, Ilfov, Galati, Brasov 

 

 

Ora incepere jocuri: 10:00 (Vineri, 08 Iunie)

 

Perioada de desfasurare: 08-10 Iunie 2018. Localitatea: Ploiești, Baza Sportivă Kirusport

 

 

Sistem de Organizare si desfasurare:

1.1 Participa 16 echipe, impartite in 4 grupe a cate 4 echipe.

1.2 Tragerea la sorti se va face folosind 4 urne valorice si se va tine cont de Clasamentul National 2017:

- Urna 1: echipe campioane din competitiile locale de pe locurile : 5, 6, 8, 14 

- Urna 2: echipe campioane din competitiile locale de pe locurile: 24, 27, 29, 30

- Urna 3: echipa campioana din competitia locala de pe locul 42 si echipele de pe locurile 2 din competitiile locale de pe locurile: 6, 8, 14

- Urna 4: echipe de pe locurile 2 din competitiile locale de pe locurile : 27, 29, 30, 42

1.3 Turul I - faza grupelor se va juca dupa sistemul fiecare cu fiecare, programul va fi anuntat dupa tragerea la sorti.

1.4 Turul II – Se califica in sferturile de finala 8 echipe, primele 2 clasate din fiecare grupa.

Programul jocurilor din sferturile de finla se va stabili prin tragerea la sorti (Sfert 1, Sfert 2, Sfert 3 si Sfert 4). 

Componenta celor doua urne valorice va fi urmatoarea:

- Urna 1: echipele clasate pe locul 1 in cele patru grupe

- Urna 2: echipele clasate pe locul 2 in cele patru grupe

Nota : In sferturile de finala nu vor pute intalni doua echipe care s-au calificat din aceeasi grupa.  

1.5 In caz de egalitate, intre doua echipe, se va lua in calcul rezultatul jocului direct (inclusiv rezultatul de la loviturile de departajare).

1.6 In caz de egalitate intre trei (patru) echipe, se va proceda asfel: 

- se va intocmi un clasament cu rezultatele dintre cele trei (patru) echipe 

Departajarea se va face in functie de numarul de puncte, golaverajul mai bun, numarul mai mare de goluri inscrise in intalnirile directe.

- in situatia in care egalitatea persista intre doua echipe, pentru departajare se va aplica criteriul prevazut la punctul 1.5 (rezultatul jocului direct)

- in situatia in care egalitatea persista intre trei echipe, chiar si dupa aplicarea criteriilor de mai sus se va tine cont de situatia privind cartonasele primite astfel: cartonasul galben - 1 punct iar cartonasul rosu - 3 puncte (cine are un numar mai mic de puncte se califica);

- tragerea la sorti

1.7 La Campionatul National 2018 se vor califica cele 4 echipe castigatoare din sferturile de finala

1.8 Pentru stabilirea clasamentului final se va proceda in felul urmator:

1.8.1 In semifinale se califica echipele castigatoare din cele 4 jocuri din sferturile de finala.

1.8.2 Programul semifinalelor:

- Jocul 1: Castigatoare Sfert 1 – Castigatoare Sfert 2

- Jocul 2: Castigatoare Sfert 3 – Castigatoare Sfert 4

1.8.3 Finala mica (locurile 3-4): Invinsa Joc 1 – Invinsa Joc 2

1.8.4 Finala mare (locurile 1-2): Castigatoare Joc 1 – Castigatoare Joc 2

1.9 Echipa Campioana Regionala castiga Licenta pentru a participa la editia 2018, EMF Champions League (mai multe informatii in regulamentul de participare si licentiere emis de FMR) 

Biroul de presă al Federației de Minifotbal din România

13.05.2018 - România, dublă victorie cu Bulgaria la Mamaia

32239650 1990612697650228 2611605656616042496 n

România a pornit pregătirile pentru Campionatul European din Ucraina, 12-18 august. După stagiul efectuat de o selecționată divizionară la Cupa Boromir de la Râmnicu Vâlcea (28-29 aprilie), echipa națională, în efectiv complet, efectiv ales de antrenorul Marius Mitu, a jucat două meciuri de verificare contra echipei naționale a Bulgariei, participantă la EURO 2017 în Cehia dar și la turneul final din acest an de la Kiev. În primul joc, disputat sâmbătă seara, România s-a impus cu scorul de 3-0 după dubla lui Claudiu Vlad și golul lui Bogdan Corman de la Golden Boys Piatra Neamț. În această dimineață, 13.05.2018, a fost programat meciul doi, meci care s-a desfășurat cam pe aceleași coordonate ca și primul.

Elevii lui Marius Mitu au avut o primă repriză foarte bună. Dubla lui Gabriel Tănase și golul aceluiași Bogdan Corman, aflat la un debut excelent la lotul național, au închis tabela la pauză la scorul de 3-0. Bulgarii au marcat singurul lor gol din aceste două jocuri în repriza a doua și partida s-a încheiat cu scorul de 3-1. Per total, națională noastră a marcat 6 goluri contra Bulgariei și a primit un singur gol, eficiență atât pe faza de atac cât și pe faza de apărare. Iar adversarul nu a fost deloc unul facil, Bulgaria înregistrând un progres evident pe parcursul ultimului an. Ambele jocuri s-au disputat la Baza Sportivă Iaki Mamaia (Hotel Iaki), în paralel desfășurându-se și un turneu amical internațional: Cupa „Mării Negre”, cu 24 de echipe participante. Dacă în primul meci am avut un arbitru român în persoana lui Cezar Ionescu, în acest cel de-al doilea joc, am avut parte de serviciile constănțeanului Marius Văleanu.La aceste meciuri a asistat si buzoianul Cristi Lupu, component al Comitetului Executiv al FMR.

32384032 1991476457563852 1771063763466715136 o

32349676 1990612714316893 1819594432895254528 n

32337068 1991495834228581 9035738569393569792 n

thumbnail

 

SUSTINEM

viitorul

Parteneri

  • arena
  • arena
  • arena
  • arena
  • arena
  • arena
  • arena
  • arena